Wash and peel the vegetables.
Овощи помойте и почистите.
Cut the ham into small cubes and fry without oil. Cut the figs into slices, combine with ham and arugula leaves. Cut the onion into rings, cut the tomatoes into two halves and add to the salad. Grate the cheese and add the olives. Season the salad with a mixture of oil, vinegar, salt and pepper.
Нарежьте ветчину небольшими брусочками и обжарьте без масла. Инжир нарежьте дольками, соедините с ветчиной и листьями рукколы. Лук нарежьте кольцами, помидоры - на две половинки и добавьте в салат. Потрите сыр и добавьте оливки. Заправьте салат смесью из масла, уксуса, соли и перца.
The salad itself is very bright and interesting. Just place it on a beautiful white dish. Another way to serve is to spoon some of the salad onto crispy toast.
Салат сам по себе очень яркий и интересный. Достаточно выложить его на красивое белое блюдо. Еще один способ подачи - выложить немного салата на хрустящие тосты.