Peel the garlic and divide into two parts. Cut one into thin slices, chop the second. Peel, wash and cut the potatoes into small cubes.
Чеснок очистите и разделите на две части. Одну нарежьте тонкими пластинками, вторую измельчите. Очистите, вымойте и нарежьте мелкими кубиками картофель.
Heat the butter in a saucepan. Fry garlic slices in it. Then add the rest of the garlic and cook for another 5 minutes. Pour the broth into the garlic and add the potatoes.
В сотейнике разогрейте сливочное масло. В нем обжарьте пластинки чеснока. Затем добавьте остальной чеснок и жарьте еще 5 минут. К чесноку влейте бульон и всыпьте картофель.
When the potatoes are cooked, beat the egg in a separate bowl and gradually pour into the soup, stirring gently. Add salt, add spices and simmer over low heat for another 5 minutes.
Когда картофель сварился, в отдельной миске взбейте яйцо и понемногу вливайте в суп, аккуратно помешивая. Посолите, добавьте специи и томите на медленном огне еще 5 минут.
Grate the cheese, chop the onion and sprinkle over the soup in your bowl.
Натрите сыр, нарежьте лук и посыпьте суп в тарелке.