Defrost the dough. Wash the onion and chop finely.
Разморозьте тесто. Лук помойте и мелко нарежьте.
On a floured board, roll out the dough into a thin layer and use a plate to cut out a large circle.
На присыпанном мукой столе, раскатайте тесто в тонкий пласт и с помощью тарелки вырежьте большой круг.
Brush the dough with cream cheese and sprinkle with finely chopped onion. Place salmon fillet cut into thin strips on top.
Смажьте тесто творожным сыром и посыпьте мелко нарезанным луком. Сверху выложите филе лосося, нарезанное на тонкие полоски.
Cut the dough into triangular pieces (like pizza) with a special knife and roll each triangle into a roll.
Разрежьте тесто на треугольные кусочки (как пиццу) специальным ножом и сверните каждый треугольник рулетиком.
Grease a baking dish with oil, place the prepared croissants on it, brush with egg yolk and sprinkle with sesame seeds. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 15 minutes. Serve cool on a platter.
Форму для запекания смажьте маслом, выложите на нее подготовленные круассаны, смажьте яичным желтком и посыпьте кунжутом. Запекайте в разогретой до 200 градусов духовке в течение 15 минут. Подавайте на общем блюде остывшими.
You can add a little garlic to the curd filling for piquancy and finely chopped lettuce leaves.
В творожную начинку можете добавить немного чеснока для пикантности и мелко нарезанные листья салата.