Wash the vegetables and peel them. Cut potatoes, onions, carrots and pumpkin into small cubes.
Помойте овощи и очистите от кожуры. Картофель, лук, морковь и тыкву нарежьте небольшими кубиками.
Pour water into the pan. Add chopped pumpkin and salt to it. Cook for about 15 minutes, then add the potatoes, onions and carrots. Cook the vegetables for about 25 minutes, check for doneness. If the vegetables are ready, grind them in a blender until smooth. Pour in the cream.
Налейте воду в кастрюлю. Добавьте в нее нарезанную тыкву и соль. Варите около 15 минут, затем добавьте картофель, лук и морковь. Овощи варите около 25 минут, проверьте на готовность. Если овощи готовы, то измельчите их блендером до однородности. Влейте сливки.
Cut the chicken fillet into medium cubes. Place the pot of soup on the stove and bring to a boil, add chicken fillet. Cook the soup over low heat until the meat is cooked. Don't forget to stir. About 5 minutes before cooking, add garlic and curry and mix well. Turn off the heat and let the soup sit covered for 5 minutes.
Куриное филе нарежьте на средние кубики. Кастрюлю с супом поставьте на плиту и доведите до кипения, добавьте куриное филе. Варите суп до готовности мяса на медленном огне. Не забывайте помешивать. За минут 5 до готовности добавьте чеснок и карри и хорошо перемешайте. Выключите огонь, дайте супу постоять под крышкой 5 минут.
Serve the finished dish in portions, sprinkling curry and dried garlic on top.
Подавайте готовое блюдо порционно, посыпав сверху карри и сушеным чесноком.