Boil the pork until half cooked, about 1 hour, in salted water with the onion and allspice. Peel the onion and wash the parsley.
Отварите свинину до полуготовности, около 1 часа в подсоленной воде с головкой лука и душистым перцем. Очистите лук и помойте петрушку.
For the marinade, mix cold boiled water, vinegar, sugar, salt, pepper and vegetable oil. It will be sour-sweet-salty.
Для маринада смешайте между собой холодную кипяченую воду, уксус сахар, соль перец и растительное масло. Он получится кисло-сладко-соленый.
Cut the pork into 1 cm strips, the onion into rings and chop the parsley. Place the pork, onions and parsley in layers in a deep container and pour the marinade over them. Cover the salad and let it sit for several hours so that the pork and onions are well soaked.
Нарежьте свинину соломкой 1 см., лук кольцами и измельчите петрушку. В глубок емкости слоями выложите свинину и лук с петрушкой и залейте их маринадом. Накройте салат и дайте ему настоятся несколько часов, чтоб свинина и лук хорошо пропитались.
Add finely chopped sweet peppers to the salad, the dish will look brighter on your table.
Добавьте в салат мелко нарезанный сладкий перец, блюдо будет смотреться ярче на вашем столе.