Be sure to soak the peas in water and rinse several times. Peel the carrots and potatoes, peel the onions and rinse the vegetables with water to remove debris and dirt.
Горох обязательно вымочите в воде и промойте несколько раз. Морковь и картофель очистите от кожуры, лук очистите от шелухи и ополосните овощи водой от мусора и грязи.
Prepare vegetables for the soup: cut the peeled onion into small cubes, cut the carrots into slices, chop the potatoes into small cubes.
Подготовьте овощи для супа: очищенный лук нарежьте мелкими кубиками, морковь нарежьте кружочками, картофель измельчите небольшими брусочками.
Add peas and water to the vegetables, cover the pressure cooker with a lid and wait for the broth to boil. Then turn the heat down and simmer the soup in the pressure cooker for about 40-45 minutes.
Присоедините к овощам горох и воду, накройте скороварку крышкой и дождитесь, когда закипит бульон. Затем сделайте огонь тише и на медленном огне варите суп в скороварке примерно 40-45 минут.
Cut the bacon into strips, then into large cubes. Fry the chopped bacon in a dry frying pan over high heat until golden brown.
Нарежьте бекон на полоски, затем – на кубики крупного размера. Обжарьте измельченный бекон в сухой сковороде на достаточно сильном огне до появления румяной корочки.
Serve hot pea soup with pressure cooker fried bacon. First, pour the soup into bowls and top with bacon and chopped herbs.
Сытный гороховый суп с жареным беконом в скороварке подавайте в горячем виде. Сначала разлейте суп по тарелкам, а сверху украсьте беконом и измельченной зеленью.