Peel the onion and finely chop. Wash and chop the rhubarb. Cut the meat into large pieces. Wash the potatoes, peel and cut into cubes.
Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Ревень помойте и нарежьте. Мясо нарежьте на крупные кусочки. Картофель помойте, почистите и нарежьте кубиками.
Add oil to the pan and put on fire. Fry the pork in it until golden brown, then add the onion and salt, stir, and fry over low heat until the onion is transparent.
В кастрюлю добавьте масло и поставьте на огонь. Обжарьте в ней свинину до румяной корочки, затем добавьте лук и соль, перемешайте, и жарьте на небольшом огне до прозрачности лука.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the rhubarb for about 5 minutes. Transfer the fried rhubarb to the pan with the meat, add the potatoes and water.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжаривайте ревень приблизительно 5 минут. Переложите обжаренный ревень в кастрюлю с мясом, добавьте картофель и воду.
Bring the soup to a boil, add salt and cook for 20 minutes. Turn off the stove, cover the soup with a lid and let stand for 10 minutes.
Суп доведите до кипения, посолите и варите 20 минут. Выключите плиту, накройте суп крышкой и дайте постоять 10 минут.
Serve the soup hot with sour cream and herbs.
Суп подавайте в горячем виде со сметаной и зеленью.