Clean and rinse the mushrooms. Peel the vegetables and wash them. Chop all ingredients.
Почистите и промойте грибы. Очистите овощи и помойте их. Нарежьте все ингредиенты.
Place the mushrooms in a saucepan of water and bring to a boil. Cook for 40 minutes. Remove mushrooms from broth.
Положите грибы в кастрюлю с водой и доведите до кипения. Варите 40 минут. Уберите грибы из бульона.
Add chopped potatoes to the broth. While it is cooking, fry the chopped carrots and onions until golden brown. Add mushrooms and fry for another 10 minutes.
В бульон добавьте нарезанный картофель. Пока он варится, обжарьте до золотистой корочки измельченные морковь и лук. Добавьте грибы и жарьте еще 10 минут.
Add carrots, onions and mushrooms to broth. Add vermicelli to them and leave to cook for 10 minutes.
Добавьте морковь, лук и грибы в бульон. К ним всыпьте вермишель и оставьте вариться на 10 минут.
Serve mushroom soup hot with sour cream and herbs.
Подавайте грибной суп горячим со сметаной и зеленью.