Finely chop the onion, chili and garlic. Wash, peel and cut the sweet potatoes into small pieces.
Мелко нарежьте лук, чили и чеснок. Помойте, очистите и нарежьте на небольшие куски батат.
Melt butter in a saucepan, add onion, chilli, coriander and garlic. Fry for about 8 minutes. Add the sweet potato and cook for a few more minutes.
В кастрюле растопите масло, добавьте лук, чили, кориандр и чеснок. Обжарьте примерно 8 минут. Добавьте батат и жарьте еще несколько минут.
Pour in the broth, bring to a boil, reduce heat and simmer for 10-15 minutes. Check the sweet potato for doneness. Season with salt and pepper. Grind the mixture into puree.
Влейте бульон, доведите до кипения, уменьшите огонь и варите 10-15 минут. Проверьте батат на готовность. Посолите и поперчите. Измельчите массу в пюре.
Grate the cheese. When serving, sprinkle the soup with cheese and a little paprika.
Натрите сыр. При подаче посыпьте суп сыром и небольшим количеством паприки.