Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. If necessary, gut and remove fresh fish from scales, wash the fish thoroughly with water inside and out, and dry with a paper towel. Peel the onions, rinse the cherry tomatoes with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Свежую рыбу, по необходимости выпотрошите и очистите от чешуи, вымойте рыбу тщательно водой внутри и снаружи, обсушите бумажным полотенцем. Лук очистите от шелухи, помидоры черри ополосните водой от мусора и грязи.
Cut the cleaned fish into portions, place on a greased baking sheet, sprinkle with lemon juice and salt. Sprinkle the tuna with spices to taste and drizzle olive oil over each piece of fish.
Очищенную рыбу разрежьте на порционные кусочки, выложите на смазанный маслом противень, сбрызните соком лимон и посолите. Посыпьте тунца специями по вкусу и полейте каждый кусочек рыбы оливковым маслом.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry the diced onion until golden. When the onions are ready, transfer them to the tuna steaks and place grated cheese on top of the onions. Cut the cherry tomatoes in half and place on top of the cheese. Place the dish in the oven preheated to 180°C and bake for about 30 minutes.
На разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте нарезанный кубиками лук до золотистости. По мере готовности лука переложите его на стейки тунца, сверху на лук выложите натертый сыр. Помидоры черри разрежьте пополам и выложите сверху на сыр. Отправьте блюдо в духовую печь, разогретую до 180 °С, запекаться примерно 30 минут.
Serve juicy tuna baked in the oven under a cheese crust with a salad of fresh vegetables and herbs.
Сочного тунца, запеченного в духовке, под сырной корочкой подавайте совместно с салатом из свежих овощей и зелени.