Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the pearl barley several times with water and soak in advance for several hours, wash the duck meat thoroughly and add soy sauce for marinating in advance. Peel the bell pepper from the core and seeds and rinse with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Перловую крупу промойте несколько раз водой и замочите заранее на несколько часов, мясо утки тщательно помойте и заранее залейте соевым соусом для маринования. Болгарский перец очистите от сердцевины и семян и ополосните водой от мусора и грязи.
Cut the marinated duck meat in soy sauce into small pieces and place on a plate. Cut the peeled onion into cubes and the bell pepper into thin strips. Start frying the ingredients; to do this, place the chopped onion in a frying pan heated with vegetable oil and fry it until golden brown. Add duck meat to it and fry it for 7-10 minutes until golden brown.
Маринованное утиное мясо в соевом соусе нарежьте небольшими кусочками и переложите в тарелку. Очищенный лук нарежьте кубиками, болгарский перец тонкой соломкой. Приступайте к обжариванию ингредиентов, для этого в разогретую с растительным маслом сковороду выложите измельченный лук и обжаривайте его до золотистого вида. Присоедините к нему утиное мясо и обжаривайте его в течение 7-10 минут до появления румяной корочки.
Add chopped bell pepper to the meat and onions and simmer the dish under the lid for about 3-4 minutes. Then add green peas and mix the mixture thoroughly. A few minutes after adding the peas, add soaked pearl barley to the meat and vegetables, pour boiling water over the dish and simmer for 20 minutes. When the dish is ready, add salt and pepper to taste.
Присоедините к мясу с луком измельченный болгарский перец и тушите блюдо под крышкой примерно 3-4 минуты. Затем добавьте зеленый горошек и тщательно перемешайте массу. Через несколько минут после закладывания горошка добавьте к мясу с овощами вымоченную перловую крупу, залейте блюдо кипятком и тушите его в течение 20 минут. По мере готовности блюда добавьте соль и перец по вкусу.
Juicy and aromatic pearl barley with duck and vegetables
Сочную и ароматную перловку с уткой и овощами