Light a fire. Peel potatoes, carrots, garlic, celery. Wash the vegetables. Clean the fish, remove the entrails and rinse with water.
Разведите костер. Почистите картофель, морковь, чеснок, сельдерей. Помойте овощи. Почистите рыбу, удалите внутренности и промойте водой.
Cut the fish into pieces and place in the pot. Place on the fire and bring to a boil. Then add the unpeeled onion and whole carrots. Leave to cook for 40 minutes.
Нарежьте рыбу на куски и положите в котелок. Поставьте на огонь и доведите до кипения. После добавьте неочищенный лук и целую морковь. Оставьте готовиться на 40 минут.
Cut the potatoes into small squares, peel and chop the remaining onion. Remove the onion and fish from the broth, add the potatoes and cook until tender. Fry the chopped onion until golden brown along with the carrots. Add roast, celery and vodka to the soup. Cook for another 7 minutes.
Нарежьте картофель на небольшие квадратике, очистите и порежьте оставшуюся луковицу. Достаньте лук и рыбу из бульона, добавьте картофель и варите до готовности. Порезанный лук обжарьте дол золотистой корочки вместе с морковью. Добавьте в суп зажарку, сельдерей и водку. Варите еще 7 минут .
Serve hot with black bread, fresh vegetables and herbs.
Подавайте горячей вместе с черным хлебом, свежими овощами и зеленью.