Boil the quail eggs and cool. Cut off the tops of the pepper, peel it from the seeds, put the garlic inside and wrap it in foil, bake at 180 ℃, after 40 minutes, remove them from the oven and dip them in cold water, so you can easily peel the peppers. Wash vegetables and herbs.
Отварите яйца перепелки и остудите. Срежьте верхушки у перца, очистите его от семян, внутрь положите чесночек и заверните в фольгу, выпекайте при 180 ℃, через 40 минут достаньте их из духовой печи и окуните в холодную воду, так вы легко снимите с перцев кожуру. Помойте овощи и зелень.
In a preheated frying pan with olive oil, fry the tuna steak until golden brown on both sides. Then cut it into slices of 5-7 ml.
На разогретой сковороде с оливковым маслом поджарьте стейк тунца до золотистой корочки с двух сторон. После нарежьте его слайсами по 5-7 мл.
To get mayonnaise, mix the yolks with mustard and, stirring, pour in the vegetable oil, add 1 teaspoon of sherry vinegar, salt and pepper. Add canned tuna to the finished mayonnaise.
Чтобы получить майонез перемешайте желтки с горчицей и помешивая влейте растительное масло, добавьте 1 ч.л хересного уксуса, соль, перец. К готовому майонезу добавьте консервированный тунец.
For the sauce, evaporate the vinegar four times, add honey and 4 tablespoons of olive oil, stir until combined.
Для соуса выпаривайте уксус в четыре раза, добавьте мед и 4 ложки оливкового масла перемешайте до объединения.
Place mayonnaise mixed with tuna on the bottom of a deep plate, top with lettuce mix, basil, coarsely chopped cucumbers, tomatoes, baked peppers, olives and eggs, and thinly sliced radishes. When finished, add the tuna after frying and pour the vinegar-honey sauce over it.
На дно глубокой тарелки выложите майонез, перемешанный с тунцом, сверху положите микс салата, базилик, порезанные крупно огурцы, помидоры, запеченный перец, оливки и яйца, и тонко нарезанный кружочками редис. По окончанию выложите тунец после обжарки и полейте его уксусно-медовым соусом.
By preparing this salad you will already surprise your guests.
Приготовив этот салат вы уже удивите ваших гостей.