Drain the juice from pink salmon into a separate container, hard boil the eggs, wash the cucumbers and herbs, and dry them.
Слейте в отдельную емкость сок с горбуши, отварите яйца в крутую, помойте огурцы и зелень, просушите их.
Chop the pink salmon with a fork, add 1 egg, cut into cubes, finely chopped cucumber and chopped herbs.
Размельчите горбушу вилкой, добавьте в нее 1 яйцо, порезанное на кубики, мелконарезанный огурец и измельченную зелень.
Mix pink salmon juice, oil, mustard, lemon juice, salt and pepper until the ingredients are completely combined. Add dressing to salad and toss to combine.
Смешайте сок горбуши, масло, горчицу, лимонный сок, соль и перец до полного совмещения ингредиентов. Добавьте заправку к салату и перемешайте.
Grate the remaining eggs on a fine grater. Place the salad on a flat plate and top with the egg.
Натрите оставшиеся яйца на мелкой терке. Выложите салат на плоское блюдо и сверху покройте его яйцом.
You can form the salad into any shape, and decorate it with eggs, herbs, sweet peppers and olives, let your imagination run wild.
Из салата вы можете сформировать любую форму, и украсить яйцом, зеленью, сладким перцем и оливками, позвольте разыграться вашей фантазии.