Boil and peel small carrots and eggs.
Отварите и очистите небольшую морковь и яйца.
Grate carrots, eggs and cheese into separate containers. Mix chopped nuts with grated carrots, lingonberries and chopped green onions. Stir.
В отдельные емкости натрите морковь, яйца и сыр. Смешайте измельченные орехи с тертой морковью, брусникой и рубленым зеленым луком. Перемешайте.
Arrange the salad as follows. Place a mixture of carrots, nuts and berries on the bottom. Grease with mayonnaise and add grated eggs. Add a little mayonnaise and sprinkle with finely grated cheese.
Выкладывайте салат следующим образом. На дно уложите смесь моркови, орехов и ягод. Смажьте майонезом и выложите тертые яйца. Добавьте немного майонеза и посыпьте мелко натертым сыром.
Place a delicious, beautiful salad in layers in portioned salad bowls or bowls, garnish with lingonberries and serve with a dessert spoon.
Вкусный красивый салат выложите слоями в порционные салатники или креманки, украсьте ягодами брусники и подавайте с десертной ложкой.