Boil the eggs and remove the shells. Boil hake in spices or take hot smoked fish.
Отварите яйца и снимите скорлупу. Хека отварите в специях или возьмите рыбу горячего копчения.
Remove the skin from the cooled fish and remove the bones. Break the fillets into small pieces into a bowl. Add one finely chopped egg.
С остывшей рыбы снимите шкуру и извлеките кости. Поломайте филе небольшими кусочками в миску. Добавьте одно мелко нарезанное яйцо.
Pickle the onion. To do this, cut it into half rings and pour hot water for about 5 minutes. Then drain this liquid and rinse with cold water. Add wine vinegar, oil, pepper from the mill and paprika. Add salt and stir. Add onions to fish and eggs.
Замаринуйте лук. Для этого нарежьте его полукольцами и залейте горячей водой примерно на 5 минут. Затем слейте эту жидкость и промойте холодной водой. Добавьте винный уксус, масло, перец из мельницы и паприку. Посолите и перемешайте. Выложите лук к рыбе и яйцам.
Prepare the sauce. Mix mayonnaise, mustard, cheese and yogurt. Season the salad and mix gently. Ready.
Приготовьте соус. Смешайте майонез, горчицу, сыр и йогурт. Заправьте салат и аккуратно перемешайте. Готово.
Place the treat in portioned salad bowls, garnish with grated egg and fresh herbs.
Разложите угощение в порционные салатники, украсьте тертым яйцом и свежей зеленью.