Wash the garlic arrows and cut into 3 cm pieces. Peel the carrots, wash and grate on a Korean grater. Peel the onion and cut into half rings. Rinse the pork, dry it and cut it into 4 cm strips. Peel the garlic and chop it.
Чесночные стрелки помойте и нарежьте на кусочки 3 см. Морковь очистите, помойте и натрите на корейской терке. Лук очистите, порежьте полукольцами. Свинину сполосните, просушите и порежьте полосками 4 см. Чеснок очистите от шелухи и измельчите.
Blanch the garlic arrows in a saucepan of boiling water for 5 minutes. Then drain them in a colander and rinse with cold water.
Стрелки чеснока бланшируйте в кастрюле с кипящей водой 5 минут. Затем откиньте их на дуршлаг и промойте холодной водой.
Fry the onion in a frying pan with vegetable oil, then add the pork and fry it, stirring, until cooked. Add garlic arrows to the pork, stir and fry with the lid open for 5-10 minutes. Then add water and simmer for another 20 minutes.
На сковороде с растительным маслом обжарьте лук, затем добавьте свинину и жарьте ее, помешивая, до готовности. К свинине положите чесночные стрелки, перемешайте и пожарьте при открытой крышке 5-10 минут. Затем добавьте воду и тушите еще 20 минут.
Place funchose in a saucepan with boiling water, add a drop of vegetable oil and cook for 10 minutes over medium heat. The finished noodles should become transparent. Drain it in a colander and rinse with cold water.
В сотейник с кипящей водой положите фунчозу, добавьте каплю растительного масла и варите 10 минут на среднем огне. Готовая лапша должна стать прозрачной. Откиньте ее на дуршлаг и промойте холодной водой.
Mix all ingredients in a convenient salad bowl. For the dressing, combine soy sauce, lemon juice and pour it over the salad. Heat the vegetable oil in a frying pan, squeeze in the garlic, add paprika and pepper, stir, heat, but do not let it burn. Quickly pour the hot spiced oil over the salad, stir, cover with cling film and refrigerate for 15 minutes.
Все ингредиенты смешайте в удобном салатнике. Для заправки соедините соевый соус, лимонный сок и полейте ею салат. В сковороде разогрейте растительное масло, выдавите туда чеснок, всыпьте паприку и перец, размешайте, прогрейте, но не дайте подгореть. Быстро полейте салат горячим пряным маслом, размешайте, закройте пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 15 минут.
Want to experience the atmosphere of a Chinese restaurant? Serve sushi sticks with the salad. They are very relevant for a salad with funchose.
Хотите окунуться в атмосферу китайского ресторана? Подайте к салату палочки для суши. Для салата с фунчозой они очень актуальны.