Wash the vegetables and leaf celery, peel the vegetables.
Помойте овощи и листовой сельдерей, овощи очистите от кожуры.
Use a vegetable peeler to cut the zucchini, beets and daikon into thin strips. Finely chop a bunch of celery with a knife.
Овощечисткой нарезаем кабачок, свеклу и дайкон, чтоб получились тонкие полоски. Пучок сельдерея нарежьте мелко ножом.
Place everything in a saucepan, it’s convenient to use a zip bag, add wine vinegar, salt, pepper and garlic pressed through a garlic press. Mix the vegetables with the marinade and close tightly, leaving at room temperature for 70 minutes.
Поместите все в кастрюлю, удобно использовать зиппакет, добавьте винный уксус, соль, перец и пропущенный через чеснокодавку чеснок. Перемешайте овощи с маринадом и плотно закройте, оставьте при комнатной температуре на 70 минут.
Sprinkle the salad with seeds: sesame, pumpkin and sunflower.
Посыпьте салат семенами: кунжутными, тыквенными или подсолнечными.