Soak the beans in cold water for 3-4 hours. Rinse the lung, cut into pieces and remove the inner veins. Peel the cucumber and onion. It is also recommended to soak the lungs for several hours before cooking. This way the offal will be tastier and softer.
Замочите фасоль в холодной воде на 3-4 часа. Легкое промойте, разрежьте на части и удалите внутренние жилки. Очистите огурец и лук. Перед варкой легкое тоже рекомендуется замочить на несколько часов. Так субпродукт будет вкуснее и мягче.
Boil the lung in salted water for about 20-25 minutes, turning the pieces occasionally to help them cook faster. Pickle the onion. To do this, cut it into rings and scald with boiling water, add salt and spices to taste. Cut the cucumber into cubes.
Варите легкое в соленой воде примерно 20-25 минут, периодически переворачивая кусочки, чтобы они быстрее приготовились. Замаринуйте лук. Для этого нарежьте его кольцами и ошпарьте кипятком, добавьте соль и специи по вкусу. Огурец нарежьте кубиками.
Let the beans cook. Once boiling, reduce heat and cook over low heat for about 2 hours. Using a blender, grind the beans into a paste. Add mayonnaise, pepper and stir.
Поставьте фасоль вариться. После закипания убавьте огонь и готовьте на медленном огне примерно 2 часа. Блендером измельчите фасоль в пасту. Добавьте майонез, перец и перемешайте.
Peel the boiled lung from the films and cut into strips. Add pickled onions, cucumber and Korean carrots. Season with bean paste. Stir.
Очистите вареное легкое от пленок и нарежьте соломкой. Добавьте маринованный лук, огурец и морковь по-корейски. Заправьте фасолевой пастой. Перемешайте.
Serve the salad in serving glasses and garnish with fresh cilantro.
Подавайте салат в порционных стаканчиках и украсьте свежей кинзой.