Peel the onion, wash the broccoli and divide into florets.
Почистите лук, помойте брокколи и разделите на соцветия.
Chop the bacon and fry it until golden brown, place the bacon in a bowl. In the same frying pan, first fry the onion, then add small broccoli florets to it and fry for 15 minutes, stirring occasionally. Toss vegetables with bacon.
Нарежьте бекон и поджарьте его до золотистого цвета, выложите бекон в миску. В этой же сковороде поджарьте сначала лук, потом добавьте к нему мелкие соцветия брокколи и обжаривайте 15 минут, периодически помешивая. Переложите овощи к бекону.
In a separate bowl, mix mayonnaise, vinegar, salt and pepper. Combine the dressing with the bacon and vegetables, stir and let sit in the refrigerator for 30 minutes.
В отдельной мисочке смешайте майонез, уксус, соль и перец. Объедините заправку с беконом и овощами, перемешайте и дайте постоять 30 минут в холодильнике.
Serve the salad chilled.
Подавайте салат охлажденным.