Open the canned sardines and drain the liquid into a separate bowl. Place the fish on a plate and use a fork to shred it a little, removing the bones. Flatten the peeled garlic by pressing it against a cutting board with a knife. Peel the onion and cut into rings. Rinse the rice.
Консервированные сардины откройте, слейте жидкость в отдельную миску. Выложите рыбу на тарелку и с помощью вилки немного измельчите, удаляя косточки. Очищенный чеснок расплющите, прижимая ножом к разделочной доске. Лук очистите, нарежьте кольцами. Рис промойте.
Place the garlic in a frying pan with heated oil and heat it without letting it burn, thus flavoring the oil. After this, remove the garlic. Add onion rings and fry until golden brown.
Чеснок положите в сковороду с разогретым маслом и прогрейте, не дав ему подгореть, ароматизируя таким образом масло. После этого чеснок удалите. Положите кольца лука, поджарьте его до золотистого цвета.
Pour rice into the pan, stir and fry it with onions. When the grains become translucent, add seasoning with sea salt and herbs.
Высыпьте в сковороду рис, перемешайте и поджарьте его с луком. Когда зернышки станут прозрачными, добавьте приправу с морской солью и травами.
Pour 1 cup of hot water into the pan and add the liquid drained from the can. Stir and cook over low heat until all the liquid is absorbed.
Влейте в сковороду 1 стакан горячей воды и добавьте жидкость, слитую из консервной банки. Перемешайте и готовьте на небольшом огне, пока вся жидкость впитается.
Place the canned sardines on the rice, add another glass of hot water and cook, without stirring, until the rice is completely cooked. Remove from heat, sprinkle with grated cheese and stir.
Консервированные сардины положите на рис, добавьте еще стакан горячей воды и готовьте, не перемешивая, до полного разваривания риса. Снимите с плиты, посыпьте тертым сыром и перемешайте.
Serve the sardine rice hot, sprinkled with fresh parsley.
Подавайте рис с сардинами горячим, посыпав свежей зеленью петрушки.