Measure out all ingredients.
Отмерьте все ингредиенты.
Prepare the pancake dough. In a deep bowl, combine eggs, milk, flour, sugar, salt and baking powder.
Приготовьте тесто для блинов. В глубокой чаше соедините яйца, молоко, муку, сахар, соль и разрыхлитель.
Mix the dough with a whisk until smooth. For convenience, use a mixer or blender.
Перемешайте тесто венчиком до однородной консистенции. Для удобства воспользуйтесь миксером или блендером.
Heat the frying pan. Lubricate it with vegetable oil using a silicone brush. Pour some batter into the pan and swirl it to distribute the batter over the entire surface.
Разогрейте сковороду. Смажьте ее растительным маслом при помощи силиконовой кисточки. Налейте немного теста на сковороду и повращайте ее, чтобы распределить тесто по всей поверхности.
Fry the pancakes over medium heat for 1.5 minutes on each side. Grease the finished pancakes with butter.
Обжарьте блины на среднем огне по 1,5 минуты с каждой стороны. Готовые блины смажьте сливочным маслом.
Prepare the filling. Chop the onion finely.
Приготовьте начинку. Репчатый лук порубите мелко.
Melt the butter in a frying pan.
Сливочное масло растопите на сковороде.
Fry the onion until golden, about 5 minutes. Then add the minced meat to the onion and fry for another 10 minutes. Salt and pepper to taste.
Обжарьте лук до золотистости примерно 5 минут. Затем добавьте к луку фарш и жарьте еще 10 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Place a tablespoon of filling onto the prepared pancake.
На готовый блин выложите столовую ложку начинки.
Wrap the pancake in an envelope. Do this with all the pancakes. Ready.
Заверните блин конвертиком. Таким образом поступите со всеми блинами. Готово.
Serve pancakes hot. Place a piece of butter on them and sprinkle with chopped green onions. Bon appetit.
Подавайте блины горячими. Положите на них кусочек сливочного масла и посыпьте рубленным зеленым луком. Приятного аппетита.