Cook chicken broth in a saucepan in advance; it will form the basis of the soup. Wash the chicken breast and cut into small pieces. Peel, wash and cut the vegetables as follows: potatoes into strips, carrots and onions into small cubes. Pass the garlic through a press or finely chop it.
Заранее сварите в кастрюле куриный бульон, он составит основу супа. Куриную грудку промойте и нарежьте на маленькие кусочки. Овощи очистите, вымойте и нарежьте следующим образом: картофель – соломкой, морковь и лук – мелкими кубиками. Чеснок пропустите через пресс или мелко нарубите.
Take a frying pan with a thick bottom and heat it well. Add the potatoes and fry for a couple of minutes, then remove them from the pan. Add the carrots, garlic and vermicelli and cook until the ingredients are lightly golden, transfer to a separate bowl. Fry the onion and chicken breast last, add salt and pepper, add soup spices, stir and remove from heat.
Возьмите сковороду с толстым дном и хорошо ее прогрейте. Выложите картофель и обжаривайте пару минут, затем достаньте его из сковороды. Добавьте морковь, чеснок и вермишель и готовьте, пока ингредиенты не станут слегка золотистого цвета, переложите в отдельную емкость. Лук и куриную грудку обжаривайте последними, посолите, поперчите, добавьте специи для супа, перемешайте и снимите с огня.
Bring chicken broth to a boil. Place all the ingredients in the pan one by one: potatoes, then after 5 minutes the chicken and after the same time carrots with vermicelli and garlic. Cook the soup for 15-20 minutes, add salt if necessary.
Куриный бульон доведите до кипения. Выкладывайте в кастрюлю по очереди все ингредиенты: картофель, затем через 5 минут курицу и еще через такое же время морковь с вермишелью и чесноком. Варите суп в течение 15-20 минут, при необходимости посолите.
Divide the finished soup into portions, add fresh herbs, such as parsley and onions. Serve the soup with fresh, crusty bread.
Готовый суп разложите порционно, добавьте свежую зелень, например, петрушку и лук. Подайте к супу свежий, хрустящий хлеб.