Wash and dry salmon steaks. Wash the lemon and orange and cut into thin slices.
Помойте и обсушите стейки лосося. Лимон и апельсин помойте и нарежьте на тонкие дольки.
Prepare a fish marinade by mixing soy sauce with honey, chili sauce and lemon zest. Mix thoroughly and marinate the fish in the resulting mixture.
Приготовьте маринад для рыбы, смешав соевый соус с медом, соусом чили и цедрой лимона. Тщательно перемешайте и замаринуйте рыбу в полученной смеси.
Line a baking dish with a large piece of parchment, place it on the steak, pour a small amount of marinade, then place the citrus slices, pour the prepared sauce again and pepper.
Форму для запекания застелите большим куском пергамента, положите на его стейк, полейте небольшим количеством маринада, затем уложите цитрусовые дольки, еще раз полейте приготовленным соусом и поперчите.
Wrap the steaks in paper so that the fish remains slightly open. Place in a preheated oven at 200°C for 30 minutes.
Заверните стейки в бумагу, чтобы рыба осталась немного приоткрытой. Поставьте запекаться в разогретую духовку до 200 °C на 30 минут.
Serve the dish hot, sprinkled with fresh herbs.
Подавайте блюдо горячим, посыпав свежей зеленью.