Wash the turnips and pumpkin, remove the peel, cut the pulp into medium pieces. Peel the onion, wash and finely chop.
Репу и тыкву вымойте, снимите кожуру, нарежьте мякоть на средние кусочки. Лук очистите, помойте и мелко нарубите.
Heat vegetable oil in a frying pan and add onion. Fry for 2-3 minutes until golden brown. Place the chopped pumpkin and turnips in a saucepan, add water and place on the fire. Once boiling, cook for about 20-30 minutes until the vegetables are soft.
В сковороде разогрейте растительное масло и выложите лук. Обжаривайте 2-3 минуты до румяности. В кастрюлю выложите нарезанные тыкву и репу, залейте водой и поставьте на огонь. После закипания варите примерно 20-30 минут, пока овощи не станут мягкими.
Pour the cream into the pan, add salt, pepper, and nutmeg. Add the fried onion and puree the contents with a blender. Put the pan back on the heat and wait until the soup boils, then remove from the heat, stir and cover with a lid. Let stand for 5 minutes.
Влейте в кастрюлю сливки, посолите, поперчите, насыпьте мускатный орех. Добавьте обжаренный лук и пробейте содержимое с помощью блендера. Снова поставьте кастрюлю на огонь и дождитесь, пока суп закипит, после чего снимите с огня, перемешайте и накройте крышкой. Дайте постоять 5 минут.
Pour the finished soup into bowls and garnish with pumpkin seeds and parsley sprigs. Serve with crusty bread.
Готовый суп разлейте по тарелкам, украсьте тыквенными семечками и веточками петрушки. Подавайте вместе с хрустящим хлебом.