Prepare all the ingredients in the required quantities, wash and peel the vegetables. Boil fish broth.
Подготовьте все ингредиенты в требуемом количестве, овощи помойте и почистите. Вскипятите рыбный бульон.
Cut the potatoes into strips, core the red pepper and cut into thin strips. Finely chop the onion.
Картофель порежьте соломкой, перец красный освободите от сердцевины и нарежьте тонкими полосочками. Лук мелко порубите.
Pour oil into a hot frying pan and fry the onions and peppers. Add potatoes to boiling fish broth. After 5 minutes, place the fried vegetables in the pan with the broth. Cook over low heat.
На раскаленную сковороду налейте масло и обжарьте лук и перец. В кипящий рыбный бульон добавьте картофель. Через 5 минут положите в кастрюлю с бульоном жаренные овощи. Варите на медленном огне.
Place canned salmon in pan. Add bay leaf, salt, thyme and pepper to taste. Wait until the potatoes are cooked and add the capers to the pan.
Выложите в кастрюлю консервированный лосось. Добавьте по вкусу лавровый лист, соль, тимьян и перец. Дождитесь когда картофель сварится и положите в кастрюлю каперсы.
Pour the finished soup into bowls, garnishing each serving with a slice of lemon, pickled cucumber and finely chopped herbs.
Готовый суп разлейте по тарелкам, украсив каждую порцию долькой лимона, соленого огурца и мелко порубленной зеленью.