Wash the chicken and pat dry with a paper towel. Peel the potatoes, wash and cut into strips or cubes. Grate the peeled carrots and one onion. Leave the other onion whole. Remove the butter from the refrigerator.
Курицу вымойте и промокните бумажной салфеткой. Картофель очистите, вымойте и нарежьте соломкой или кубиками. Очищенные морковь и одну луковицу натрите на терке. Другую луковицу оставьте целой. Достаньте из холодильника сливочное масло.
Place the chicken in a saucepan, cover with water and set to simmer. At the end of cooking the broth, add a whole onion, black peppercorns and bay leaf to the pan. Remove the chicken and onions from the broth, divide the meat into pieces with your hands.
Курицу выложите в кастрюлю, залейте водой и поставьте вариться на огонь. В конце приготовления бульона добавьте в кастрюлю целую луковицу, горошинки черного перца и лавровый лист. Курицу и лук достаньте из бульона, мясо разделите на кусочки руками.
Melt the butter in a frying pan, add the carrots and onions and fry until the vegetables are soft. Place potatoes in chicken broth and cook until done. Then add the fried onions and carrots, and at the very end of cooking, oatmeal. After 2 minutes, remove the soup from the heat.
На сковороде растопите сливочное масло, выложите морковь и лук и обжаривайте, пока овощи не станут мягкими. В куриный бульон опустите картофель и варите до состояния готовности. Затем добавьте обжаренные лук и морковь, а в самом конце приготовления – овсяные хлопья. Через 2 минуты снимите суп с огня.
The finished soup turns out to be quite thick, so it can also be served as a second course. Divide into portions and add a sprig of parsley to each plate.
Готовый суп получается довольно густым, поэтому его можно подавать и в качестве второго блюда. Разложите порционно и в каждую тарелку добавьте веточку петрушки.