Boil the heart in advance, put it in cold water, after boiling, remove the foam and cook for about 1 hour, 10 minutes before the end of cooking, add allspice and bay leaf to the water. Wash and peel the vegetables.
Отварите заранее сердце, положите его в холодную воду, после закипание снимите пенку и варите около 1 часа, за 10 минут до окончания варки добавьте в воду душистый перец и лавровый лист. Помойте и очистите овощи.
Cut the onion into half rings and grate the carrots on a coarse grater. In a preheated frying pan, fry the onion and then add the carrots to it and fry for another 5 minutes.
Нарежьте лук полукольцами, а морковь натрите на крупной терке. На разогретой сковороде обжарьте лук и после добавьте к нему морковь и жарьте еще 5 минут.
Finely chop or squeeze a clove of garlic through a garlic press and mix it with sour cream and mustard; this will be a salad dressing.
Мелко порежьте или выдавите через чеснокодавку зубчик чеснока и смешайте его со сметаной и горчицей, это будет заправка к салату.
Cut the cucumbers into small strips, and cut the heart into strips of about 4 ml. Combine all the ingredients, heart, cucumbers and frying, add dressing to them and mix.
Мелкой соломкой нарежьте огурцы, а сердце порежьте соломкой около 4 мл. Соедините все ингредиенты сердце, огурцы и зажарку добавьте в них заправку и перемешайте.
You can dress the salad with homemade mayonnaise with the addition of paprika. Serve the salad by placing it on a plate through a ring; you can make it out of foil if you don’t have a special one.
Заправить салат можно домашним майонезом с добавлением паприки. Подавайте салат выкладывая его на тарелку через кольцо, можно сделать из фольги если нет специального.