Wash the pork ribs and cut into bones. Peel and cut the potatoes. Peel the carrots and grate on a coarse grater. Wash the rice.
Свиные ребрышки помойте, нарежьте по косточкам. Очистите и нарежьте картофель. Морковь очистите и натрите на крупную терку. Вымойте рис.
Place the ribs in a cauldron with vegetable oil. Fry them over high heat for about 10 minutes. Send the potatoes to fry with the meat.
Ребрышки отправьте в казан с растительным маслом. Обжарьте их на сильном огне около 10 минут. Картофель отправьте жариться к мясу.
Mix everything. Continue frying for about 10 minutes. Pour water into the cauldron, boil, salt and pepper. Cook the soup for 15 minutes after boiling. 5 minutes before cooking, season with salt and pepper and add bay leaf.
Все перемешайте. Продолжайте обжарку около 10 минут. Влейте в казан воду, закипятите, посолите и поперчите. Варите суп 15 минут после закипания. За 5 минут до готовности приправьте солью с перцем и положите лавровый лист.
Serve the dish warmed up.
Подавайте блюдо полейте разогретым.