Clean the chicken fillet from veins, lightly pound it, add salt and pepper. Boil the eggs, cool and peel. Drain the pineapples and corn and pat dry. Grate the cheese on a medium grater.
Очистите от прожилок куриное филе, слегка отбейте, посолите и поперчите. Сварите яйца, остудите и очистите. Слейте жидкость от ананасов и кукурузы и просушите их. Натрите сыр на средней терке.
In heated vegetable oil, fry the chicken fillet until golden brown.
На разогретом растительном масле обжарьте куриное филе до золотистой корочки.
Reduce heat to low, cover the pan with a lid and simmer the fillet for 10 minutes. Then cool and cut into small cubes.
Убавьте огонь до минимума, накройте сковороду крышкой и томите филе в течение 10 минут. Затем остудите и нарежьте мелкими кубиками.
Cut the pineapple and eggs into medium cubes.
Ананас и яйца нарежьте средними кубиками.
Combine all ingredients except cheese, salt, pepper and season with mayonnaise. Stir gently.
Соедините все ингредиенты, кроме сыра, посолите, поперчите и заправьте майонезом. Аккуратно перемешайте.
Place the salad in a serving dish and sprinkle with grated cheese.
Выложите салат в блюдо для подачи и присыпьте тертым сыром.