Peel and finely chop the onion, potatoes and carrots.
Очистите и нарежьте мелко лук, картофель и морковь.
Boil the giblets. Fry onions and carrots. Remove the offal and let cool. Add potatoes, onions and carrots to the broth from under the stomachs. Cook for 25 minutes.
Отварите потроха. Обжарьте лук и морковь. Субпродукты достаньте и дайте остыть. В бульон из-под желудков добавьте картофель и лук с морковью. Варите 25 минут.
Grind the giblets. Add eggs, flour, salt and pepper. Make small balls and add to the soup in small portions. Salt, add spices and cook for 5 minutes.
Потрошки измельчите. Внесите туда яйца, муку, соль и перец. Слепите небольшие шарики и переместите в суп маленькими порциями. Посолите, добавьте специи и варите 5 минут.
When serving, sprinkle the dish with herbs.
При подаче порцию посыпьте блюдо зеленью.