Prepare the necessary ingredients. Wash the greens and vegetables.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Зелень и овощи вымойте.
Tear lettuce leaves into a deep plate. Cut the cucumber as usual for a salad: first lengthwise and then into thin slices. Cut the pepper into small cubes, cherry tomatoes in half. Place the vegetables on the lettuce leaves.
Листья салата нарвите в глубокую тарелку. Огурец нарежьте как обычно для салата: сначала вдоль, а потом тонкими пластинками. Перец нарежьте мелкими кубиками, помидоры черри - пополам. Выложите овощи к листьям салата.
Add sprouted lentils (wheat is possible) and cottage cheese. Add salt, season with olive oil and stir. Garnish the salad with dill.
Добавьте проросшую чечевицу (можно пшеницу) и творог. Посолите, приправьте оливковым маслом и перемешайте. Украсьте салат зеленью укропа.
Decorate the salad using a shallow glass or bowl. To do this, grease the edges of the glass of the mold, fill it with salad and turn it over onto a plate. Garnish with a sprig of dill or parsley.
Оформите салат с помощью неглубокого стакана или пиалы. Для этого смажьте края стакана формы, наполните ее салатом и переверните на блюдо. Украсьте веточкой укропа или петрушки.