Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Sort the arugula, rinse with running water and dry with a paper towel. Rinse the cherry tomatoes with water to remove debris and dirt, rinse the fish inside and out and dry with a paper towel.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Руколу переберите, промойте проточной водой и обсушите бумажным полотенцем. Помидоры черри ополосните водой от мусора и грязи, рыбу промойте внутри и снаружи и обсушите бумажным полотенцем.
Season the tuna meat with salt and pepper to taste, fry the fish in a frying pan heated with garlic oil on both sides until lightly browned. Cut the finished fish into thin slices and set aside.
Мясо тунца посолите и поперчите по вкусу, обжарьте рыбу на разогретой с чесночным маслом сковороде с обеих сторон до появления легкой румяности. Готовую рыбу нарежьте тонкими ломтиками и отложите в сторону.
Place the arugula in a salad bowl, season with olive oil and sea salt. Add cherry tomatoes cut in half and chopped tuna meat to the arugula. Pour balsamic cream over the ingredients, sprinkle with grated cheese and flying fish caviar.
Руколу выложите в салатницу, заправьте оливковым маслом и морской солью. Присоедините к руколе разрезанные пополам помидоры черри и измельченное мясо тунца. Полейте ингредиенты бальзамическим кремом, присыпьте тертым сыром и икрой летучей рыбы.
Serve a light salad with tender tuna and arugula with balsamic cream as an independent dish, sprinkling the dish with lemon juice and garnishing with toasted sesame seeds.
Легкий салат с нежным тунцом и руколой под бальзамическим кремом подавайте в качестве самостоятельного блюда, сбрызнув блюдо соком лимона и украсив жареными семенами кунжута.