If necessary, clean the chicken stomachs from the inner yellow film, rinse in water and boil until tender in salted water for 1 hour. Wash the pepper, cut it in half, remove the seeds and cut into half rings. Wash the green onions and chop finely with a knife. Peel the carrots, wash and cut into strips.
Куриные желудки при необходимости очистите от внутренней желтой пленки, промойте в воде и отварите до готовности в подсоленной воде в течение 1 часа. Перец помойте, разрежьте на половину, удалите семена и порежьте полукольцами. Зеленый лук помойте и порежьте мелко ножом. Морковь очистите, помойте и нарежьте соломкой.
Fry carrots and peppers in a frying pan with heated vegetable oil for 3 minutes. Cut the cooled chicken stomachs into strips and add to the vegetables, pepper, add soy sauce, stir and simmer covered for 5 minutes.
Морковь и перец обжарьте на сковороде с разогретым растительным маслом в течение 3 минут. Остуженные куриные желудки нарежьте полосками и добавьте к овощам, поперчите, добавьте соевый соус, перемешайте и тушите под крышкой 5 минут.
Chop the garlic and add to the pan. Stir the dish and sprinkle with green onions.
Чеснок измельчите, добавьте в сковороду. Блюдо перемешайте и посыпьте зеленым луком.
Serve warm with boiled funchose, or as a separate dish.
Подавайте в теплом виде к отварной фунчозе, или как самостоятельное блюдо.