Wash the avocado, cut it in half lengthwise and remove the pit. Separate the pulp from the peel using a tablespoon. Peel the onion and cut into strips, wash the lettuce, dry and tear into small pieces. Scald the onions with boiling water to get rid of bitterness.
Вымойте авокадо, разрежьте продольно пополам и достаньте косточку. Отделите мякоть от кожуры с помощью столовой ложки. Очистите лук и нарежьте соломкой, промойте латук, просушите и порвите на небольшие кусочки. Ошпарьте лук крутым кипятком, чтобы избавиться от горечи.
Cut the avocado into small 1 cm slices, cut the cherry tomatoes in half, cut the feta into medium cubes.
Авокадо нарежьте небольшими дольками по 1 см, черри разрежьте пополам, фету нарежьте средними кубиками.
Season the lettuce with olive oil, salt and oregano. Stir gently.
Заправьте латук оливковым маслом солью и орегано. Аккуратно перемешайте.
Place lettuce on a serving platter. Place avocado and cherry halves on top. Top with feta and red onion.
Выложите латук на блюдо для подачи. Сверху уложите авокадо и половинки черри. Дополните фетой и красным луком.
Sprinkle the juice of half a lime over the salad and serve.
Сбрызните салат соком половинки лайма и подавайте.