Boil the water. Peel the carrots and onions and wash them. Peel the banana. Grate the carrots on a coarse grater, finely chop the onion. Cut the banana into cubes.
Вскипятите воду. Почистите морковь и лук, помойте их. Банан почистите от кожуры. Морковь натрите на крупной терке, лук мелко нашинкуйте. Банан нарежьте кубиками.
Pour oil into a thick-bottomed pan. Fry the onion lightly until it becomes soft. Add all the prepared spices to the onion and stir.
В кастрюлю с толстым дном налейте масло. Обжарьте лук слегка, чтобы он стал мягким. Положите к луку все подготовленные специи, размешайте.
Pour water into the pan. Add carrots, banana and salt. When the water boils, cook for 25 minutes over moderate heat, covered.
Налейте в кастрюлю воду. Выложите морковь, банан, посолите. Когда вода закипит, варите 25 минут на умеренном огне под крышкой.
Blend all ingredients in a saucepan with a blender until smooth. Pour in the prepared milk, add salt if necessary. After boiling, cook for another 2 minutes. Remove from heat and let steep, covered, for 10 minutes.
Пробейте блендером все ингредиенты в кастрюле, до однородного состояния. Влейте подготовленное молоко, подсолите, при необходимости. После закипания варите еще 2 минуты. Снимите с огня, дайте настояться под крышкой в течение 10 минут.
Pour the cream soup into bowls and, garnish with basil, serve.
Разлейте крем-суп по тарелкам и, украсив базиликом, подайте к столу.