Thaw pollock, clean the insides, wash, cut into pieces. Peel and wash the carrots. Boil the eggs for 12 minutes and place in cold water, then peel. Wash the dill and chop it with a knife.
Минтай разморозьте, вычистите внутренности, помойте, порежьте на куски. Морковь почистите, помойте. Яйца отварите в течение 12 минут и положите в холодную воду, затем очистите. Укроп помойте и измельчите ножом.
Place pollock in a saucepan, add water to cover the fish, salt and pepper and add bay leaf and sugar. Bring to a boil, reduce heat and simmer for 15 minutes. Then remove the fish from the water onto a plate, and when it has cooled a little, separate it from the bones.
В кастрюлю положите минтай, залейте водой, чтоб покрывала рыбу, посолите, поперчите и положите лавровый листок и сахар. Доведите до кипения, убавьте огонь и варите 15 минут. После чего рыбу достаньте из воды на тарелку, а когда немного остынет, отделите от костей.
Boil the carrots and cool. Cut the boiled carrots and eggs into small cubes. Break the fish into small pieces with your hands. Mix all ingredients and season with mayonnaise. Let the finished salad brew for a couple of hours in the refrigerator.
Морковь отварите и охладите. Отварную морковь и яйца нарежьте мелкими кубиками. Рыбу руками поломайте на маленькие кусочки. Все ингредиенты смешайте и заправьте майонезом. Готовому салату дайте настояться пару часов в холодильнике.
Place the salad on a plate using a cooking ring and sprinkle with dill. Serve with hot potato dish.
Салат выложите на тарелку с помощью кулинарного кольца и посыпьте укропом. Подайте с горячим блюдом из картофеля.