Boil the beets and carrots without peeling them. Then fill it with cold water, and when it cools down, clean it. Wash the apples. Peel the onions and garlic. Cut the onion into cubes. Pass the garlic through a press. Wash the pomegranate, cut it, remove the seeds. Wash the greens, drain and chop with a knife. Grind the walnuts into crumbs using a blender.
Свеклу и морковь отварите, не очищая от кожуры. После залейте холодной водой, а когда остынут, очистите. Яблоки помойте. Лук и чеснок очистите от шелухи. Лук нарежьте кубиками. Чеснок пропустите через пресс. Гранат помойте, разрежьте, извлеките зерна. Зелень помойте, дайте стечь воде и измельчите ножом. Грецкие орехи измельчите в крошку при помощи блендера.
Cut the boiled beets and carrots into small cubes and place in a deep salad bowl. Cut the onion and apple into cubes too. Add pomegranate seeds, chopped garlic and herbs.
Отварную свеклу и морковь нарежьте мелкими кубиками и положите в глубокий салатник. Лук и яблоко тоже нарежьте кубиками. Добавьте зерна граната, измельченный чеснок и зелень.
Mix all ingredients except nuts in a salad bowl, add mayonnaise and mix again. Let it brew for 1-2 hours.
Смешайте в салатнике все ингредиенты кроме орехов, добавьте майонез и еще раз перемешайте. Дайте настояться 1-2 часа.
Arrange the salad in the form of a cake, sprinkle with chopped nuts and pomegranate seeds.
Оформите салат в виде торта, посыпьте измельченными орехами и зернами граната.