Rinse the rice in a colander under running water. Wash the peaches, cut them, remove the pit and cut into medium slices. Prepare a saucepan with a thick bottom.
Рис промойте в дуршлаге под проточной водой. Персики помойте, разрежьте, достаньте косточку и порежьте средними дольками. Приготовьте кастрюлю с толстым дном.
Cook porridge from rice and water over low heat, covered, for 15 minutes. Then add salt, add milk and cook for another 15 minutes over low heat, stirring occasionally.
Из риса и воды сварите кашу на небольшом огне под крышкой в течение 15 минут. Затем подсолите, добавьте молоко и варите еще 15 минут на небольшом огне, периодически перемешивая.
Place butter and sugar in a frying pan or saucepan. Melt and simmer for 3 minutes over low heat. Then add peach slices, sprinkle with cinnamon, star anise and fresh thyme sprigs. Cook, turning the peaches to the other side to coat them with caramel.
На сковороду или в сотейник положите сливочное масло и сахар. Растопите и потушите 3 минуты на малом огне. Затем положите дольки персиков, присыпьте корицей, положите звездочку бадьяна и свежие веточки тимьяна. Готовьте, поворачивая персики на другую сторону, чтобы они покрылись карамелью.
Place the topping on a plate of rice porridge and pour over liquid honey. Garnish with fresh mint leaves.
На тарелку с рисовой кашей выложите топпинг и полейте жидким медом. Украсьте листочками свежей мяты.