Wash the zucchini, peel and dry with a paper towel. Peel the garlic, rinse the tomatoes and herbs.
Кабачок помойте, очистите от кожуры и обсушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите от шелухи, помидоры и зелень ополосните.
Grate the zucchini on a coarse grater, add the garlic passed through a press, as well as chicken eggs and flour. Stir until thick and homogeneous.
Кабачок натрите на крупной терке, добавьте пропущенный через пресс чеснок, а также куриные яйца и муку. Перемешайте до густой однородной массы.
Place a frying pan with vegetable oil to heat up. Place ⅓ of the dough, spreading it over the entire base of the pan in the form of a pancake. Fry the zucchini crust on both sides until lightly browned. Follow similar steps with all the zucchini dough, you will have three finished cakes.
Сковороду с растительным маслом поставьте разогреваться. Выложите ⅓ часть теста, распределив его по всему основанию сковороды в виде блина. Обжаривайте кабачковый корж с обеих сторон до легкой румяности. Проделайте аналогичные шаги со всем кабачковым тестом, у вас получится три готовых коржа.
Place one zucchini cake on a large flat plate, brush with mayonnaise, place thinly sliced tomatoes on top, sprinkle with chopped herbs and garlic. Follow similar steps with the second and third crust and filling.
Выложите один кабачковый корж на плоскую большую тарелку, смажьте майонезом, выложите сверху нарезанные тонкие дольки помидоров, посыпьте измельченной зеленью и чесноком. Проделайте аналогичные шаги со вторым и третьим коржом и начинкой.
Decorate the zucchini snack cake with tomatoes and herbs with tomatoes and arugula.
Закусочный кабачковый торт с помидорами и зеленью украсьте помидорами и руколой.