Rinse the beef and trim off excess fat. Chop the meat finely and place it in a saucepan, cover with water. Let it cook for 1 hour. Rinse prunes in warm water.
Говядину промойте и срежьте с нее лишний жир. Порежьте мясо мелко и сложите в кастрюлю, залейте водой. Поставьте вариться на 1 час. Чернослив промойте в теплой воде.
Peel the onion and chop finely. Fry it for 5 minutes, adding tomato paste. Cut the prunes into small strips.
Лук почистите и мелко нарежьте. Обжарьте его 5 минут, добавив томатную пасту. Чернослив порежьте на небольшие полоски.
An hour after the meat starts cooking, put the fried onion and tomato, washed rice and prunes into the pan.
15 minutes before cooking, finely chop the garlic and place in a saucepan. Salt and pepper to taste. Pour in the spices and add adjika.
Спустя час после начала варки мяса положите в кастрюлю обжаренный лук с томатом, промытый рис и чернослив.
За 15 минут до готовности мелко порубите чеснок и положите в кастрюлю. Посолите и поперчите по вкусу. Засыпьте специи и добавьте аджику.
Pour the finished soup into deep bowls, garnish with fresh herbs, and serve with fresh bread and homemade flatbread.
Готовый суп разлейте по глубоким тарелкам, украсив свежей зеленью, и подайте со свежим хлебом и домашними лепешками.