Peel all vegetables and rinse well. Cut the celery into rings, onions into half rings, carrots into strips, and tomatoes and bell peppers into cubes. Finely chop the cabbage, pass the garlic through a press. If desired, you can use white cabbage instead of Chinese cabbage.
Все овощи очистите и хорошо промойте. Сельдерей нарежьте колечками, репчатый лук – полукольцами, морковь – соломкой, а помидоры и болгарский перец – кубиками. Капусту мелко нашинкуйте, чеснок пропустите через пресс. По желанию вместо пекинской капусты можно использовать белокочанную.
Take a deep saucepan and pour water into it. Place the pan on the fire and start adding all the ingredients of the future soup one by one. First add onions and garlic, then carrots, bell peppers, cabbage, then tomatoes and celery. Add the bay leaf and place the pan on the heat.
Возьмите глубокую кастрюлю и налейте в нее воды. Поставьте кастрюлю на огонь и начинайте добавлять по очереди все ингредиенты будущего супа. Сперва выкладывайте лук с чесноком, затем морковь, болгарский перец, капусту, далее – помидоры и сельдерей. Добавьте лавровый лист и поставьте кастрюлю на огонь.
Bring the contents to a boil, then reduce the heat. Cook the soup for 25-30 minutes until the vegetables are ready. At the end, you can add chili pepper if you wish. Season the soup with salt if necessary and remove the pan from the heat.
Доведите содержимое до кипения, затем убавьте огонь. Варите суп в течение 25-30 минут до готовности овощей. В конце по желанию можно добавить перец чили. При необходимости посолите суп и снимите кастрюлю с огня.
Diet soup is equally good both hot and chilled. An important addition to this soup will be fresh, finely chopped herbs. Serve this dish as lunch or dinner.
Диетический суп одинаково хорош как горячим, так и охлажденным. Важным дополнением к такому супу будет свежая, мелко нарезанная зелень. Подавайте блюдо в качестве обеда или ужина.