Peel the carrots, potatoes and onions. Wash all vegetables. Remove the film from the butter cap.
Почистите морковь, картошку и лук. Помойте все овощи. Снимите пленку со шляпки маслят.
Cut the butter into pieces. Place in a saucepan, add water and bring to a boil over high heat. Finely chop the onion and grate the carrots. Cut the potatoes into medium sized cubes.
Нарежьте маслята кусочками. Положите в кастрюлю, залейте водой и доведите до кипения на сильном огне. Нарежьте лук мелко, натрите морковь. Нарежьте картофель кубиками среднего размера.
Fry carrots and onions. At this time, add the potatoes to the mushrooms and cook for another 25 minutes. Dissolve sour cream with broth, add to soup and cook for 5 minutes.
Пожарьте морковь с луком. В это время добавьте картофель к грибам и варите еще 25 минут. Разведите сметану с бульоном, добавьте в суп и доваривайте в течение 5 минут.
Serve in a deep plate, garnished with herbs.
Подавайте в глубокой тарелке, украсив зеленью.