Peel the onions, carrots and potatoes. Chop the onion. Grate the carrots on a medium grater. Cut the potatoes into cubes.
Почистите лук, морковь и картофель. Нашинкуйте лук. Морковку натрите на средней терке. Картофель нарежьте кубиками.
Place a pan of water on the fire. Add meat and cook for 35 minutes. Place the vegetables in a frying pan with hot oil. Fry for 3 minutes. Add pepper and tomato paste.
Поставьте кастрюлю с водой на огонь. Добавьте мясо и варите 35 минут. Отправьте овощи в сковороду с раскаленным маслом. Жарьте 3 минуты. Добавьте перец и томатную пасту.
Fry, stirring, 3 minutes. Remove the meat from the broth. Let it cool. Add potatoes to the broth. Cook for 10 minutes. Pour in the beans.
Жарьте, помешивая, 3 минуты. Достаньте из бульона мясо. Дайте ему остыть. В бульон положите картофель. Варите 10 минут. Насыпьте фасоль.
Cook for 10 minutes. Cut the meat into small pieces. Add to soup. Add frying. Stir and add salt. Close the lid and turn off the heat, add a bay leaf. Let stand for 15 minutes.
Варите 10 минут. Мясо нарежьте на небольшие куски. Отправьте в суп. Добавьте зажарку. Перемешайте, посолите. Закройте крышкой и уберите огня, положите лавровый лист. Дайте постоять 15 минут.
Serve the soup hot.
Подавайте суп горячим.