Wash the vegetables and leave in a colander to drain. Cut the cauliflower and broccoli into florets and place in a pan of salted boiling water for 3 minutes. Cut the bread into cubes and dry in a frying pan without oil.
Овощи помойте и оставьте в дуршлаге, чтобы стекла вода. Цветную капусту и брокколи разрежьте на соцветия и опустите в кастрюлю с подсоленной кипящей водой на 3 минуты. Хлеб нарежьте кубиками и подсушите на сковороде без масла.
Cut tomatoes and cucumbers into medium pieces and place in a salad bowl. Add boiled broccoli, cauliflower and bread crumbs.
Помидоры и огурцы нарежьте средними кусочками и положите в салатник. Добавьте отварную брокколи, цветную капусту и хлебные сухарики.
Cut the tofu cheese into medium-sized cubes and add to the salad. Mix avocado oil, sesame oil and soy sauce. Pour this dressing over the salad and sprinkle with sesame seeds.
Сыр тофу нарежьте кубиками средней величины и добавьте к салату. Смешайте масло авокадо, кунжутное масло и соевый соус. Полейте этой заправкой салат, посыпьте семенами кунжута.
Serve berry juice with fresh salad.
К свежему салату подайте ягодный морс.