Rinse the liver and remove the film from it. Remove the bile ducts from the liver. Wash the vegetables and remove their skins.
Промойте печень и снимите с нее пленку. Удалите из печени желчные протоки. Помойте овощи и удалите с них кожуру.
Cut the potatoes into cubes, cover them with water and let them cook. Cut the liver into pieces, salt and pepper. Roll the resulting pieces in flour and fry in vegetable oil.
Нарежьте картофель кубиками, залейте его водой и поставьте вариться. Печень порежьте кусочками, посолите и поперчите. Полученные кусочки обваляйте в муке и обжарьте на растительном масле.
Grate the carrots on a coarse grater, finely chop the onion. Fry onions and carrots. Add buckwheat to the pan with potatoes. After 10 minutes, add the fried vegetables and liver.
Натрите морковь на крупной терке, нарежьте мелко лук. Обжарьте лук и морковь. Добавьте гречку в кастрюлю с картофелем. Спустя 10 минут добавьте обжаренные овощи и печень.
Add bay leaf and salt to taste and cook for another 10 minutes.
Положите лавровый лист и соль по вкусу и варите еще 10 минут.
Pour the finished soup into a deep plate and garnish with chopped dill.
Налейте готовый суп в глубокую тарелку и украсьте нарезанным укропом.