Prepare the slow cooker. Peel and wash the vegetables. Cut the potatoes into cubes, finely chop the onion, grate the carrots on a grater with a large blade.
Подготовьте мультиварку. Овощи почистите и помойте. Картошку нарежьте кубиком, лук мелко нашинкуйте, морковь натрите на тёрке с крупным лезвием.
Pour oil into the multicooker bowl, add onions and carrots. Turn on the “Frying” mode for 5 minutes. Don't forget to stir.
В чашу мультиварки налейте масло, добавьте лук и морковь. Включите режим «Жарка» на 5 минут. Не забудьте перемешивать.
Add potatoes to the fried vegetables, pour in the cereal, and pour in the broth. Salt and pepper to taste, add bay leaves. Set the “Soup” program for 12 minutes. After the specified time, the dish will be ready.
К обжаренным овощам добавьте картошку, засыпьте крупу, и залейте бульон. Посолите, поперчите по вкусу, положите лаврушку. Выставьте программу «Суп» на 12 минут. Через указанное время блюдо будет готово.
Pour the hot soup into bowls and, garnish with dill, serve.
Разлейте горячий суп по тарелкам и, украсив укропом, подайте к столу.