Prepare the pan. Peel and wash the vegetables. Open canned pink salmon.
Подготовьте кастрюлю. Почистите и помойте овощи. Откройте консервы с горбушей.
Pour water into a saucepan and place on fire. Cut the potatoes into cubes. Place in boiling water and cook for 2 minutes after boiling. Add peppercorns.
Налейте в кастрюлю воду, поставьте на огонь. Картофель нарежьте кубиками. Забросьте в кипящую воду и варите после закипания 2 минуты. Положите перец горошком.
Grate the carrots on a grater with large blades. Chop the onion. Send the vegetables to cook along with the potatoes. Cook for 5 minutes.
Морковь натрите на терке с крупными лезвиями. Лук нашинкуйте. Отправьте овощи вариться вместе с картошкой. Варите 5 минут.
Mash the fish directly in the jar with a fork. Place the contents of the jar into the pan with the vegetables. Cook after boiling for 7 minutes. Add salt if necessary. At the very end, add the bay leaf.
Разомните рыбу прямо в банке вилкой. Содержимое банки выложите в кастрюлю к овощам. Варите после закипания 7 минут. Посолите при необходимости. В самом конце добавьте лавровый лист.
Pour the aromatic soup into bowls and, sprinkle with dill, serve.
Разлейте ароматный суп по тарелкам и, посыпав укропом, подайте к столу.