Wash the drumsticks and remove the skin. Prepare seasonings from vegetables and herbs (onions, carrots, tomatoes, dill and salt).
Помойте голени и снимите кожу. Подготовьте приправы из овощей и зелени (лук, морковь, помидоры, укроп и соль).
Place a pan of water on the fire. Cook the drumsticks for 5 minutes in boiling water. Then drain the first broth. Pour fresh water into the pan and let the drumsticks cook for another 30 minutes.
Поставьте кастрюлю с водой на огонь. Варите голени 5 минут в кипящей воде. Затем слейте первый бульон. В кастрюлю налейте свежую воду, поставьте голени вариться еще на 30 минут.
Then remove the drumsticks, add vegetable seasoning and sauerkraut to the broth. Cook for 30 minutes. 5 minutes before the end of cooking, add pepper and bay leaf.
Затем голени достаньте, а в бульон всыпьте приправу из овощей и положите квашеную капусту. Варите 30 минут. За 5 минут до конца варки всыпьте перец и лавровый лист.
Pour the finished cabbage soup into plates. Place chicken pieces on each plate, after separating the meat from the bones.
Готовые щи разлейте по тарелкам. В каждую тарелку положите кусочки курицы, предварительно отделив мясо от костей.