Peel the onion and rinse with water to remove debris and dirt, boil the egg and peel it. Open the can of tuna, but do not drain the liquid, it will be useful later.
Лук очистите от шелухи и ополосните водой от мусора и грязи, яйцо сварите и очистите от скорлупы. Откройте банку с тунцом, но жидкость не сливайте, она пригодится в дальнейшем.
Place tuna from can into blender jar. Cut the onion into small cubes and fry in a frying pan heated with oil until golden brown. Place the onion in a blender bowl with the canned tuna.
Выложите тунец из банки в чашу блендера. Лук нарежьте небольшими кубиками и обжарьте на разогретой с маслом сковороде до золотистого цвета. Лук переложите в чашу блендера к консервированному тунцу.
Cut the boiled egg into 4 or 6 pieces and add to the fish and onions. Grate the cheese on medium and add to the rest of the ingredients, salt and pepper. Add canned tuna broth to the pate for juiciness. Grind all ingredients into a homogeneous creamy mass.
Отваренное яйцо разрежьте на 4 или 6 частей и положите к рыбе с луком. Сыр натрите на средней и добавьте к остальным ингредиентам, посолите и поперчите. Добавьте к паштету бульон из консервированного тунца для сочности. Измельчите все ингредиенты в однородную кремовую массу.
Serve an appetizing homemade canned tuna pate with egg and onions with fresh white bread, fresh vegetables and herbs.
Аппетитный паштет из консервированного тунца с яйцом и луком по-домашнему подавайте со свежим белым хлебом, свежими овощами и зеленью.